De kwaliteit is het leven, is de Reputatie ontwikkeling!

wegens kan onze aan de gang zijnde het productverbetering proces, producten specificatie of ontwerp zonder voorafgaande kennisgeving veranderen.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu

Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd. Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd.
fabriek 2

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

      Yuyao Xufang Rubber en Plastic Productenco., Ltd in Yuyao-stad, Zhejiang-Provincie, de waarvan economie hoogontwikkeld gebied in het de stadssluiten van China.The Yuyao door de havens Ningbo en Shanghai is, het de plaats bepaalt van maakt geschikt vervoer.

 

     De vaste dekking meer dan 6000 vierkante meters, kan diverse plastiek, rubber en hardwareproducten, majoors in de Tuin en Huisdierenproducten, openlucht het leven faciliteiten, en automobielproducten maken. Op dit moment, hebben wij de producten van meer dan 2000 types, worden zij wijd gebruikt op vele gebieden, die aan de eisen voldoen van de consument.

 

     Wij hebben een geavanceerd ondernemingsbeheersysteem met modern standaardworkshop en materiaal, door de het systeemcertificatie van ISO9000 EN van 16949 kwaliteit, en strikte BSCI-fabrieksinspectie (onze BDID: 347586). U kunt op ons vertrouwen. Onze producten ontmoeten SGS.FDA, Ce-norm. Tot dusver, kunnen wij producten meer dan 200.000 eenheden per maand maken. Het bedrijf ontwikkelt de innovatie unceasingly, en besteedt aandacht aan de bescherming van intellectuele-eigendomsrechten, zijn er sommige producten heeft hun eigen octrooien. Deze maken de firma werden de leveranciers van uitstekende kwaliteit dergelijk BASF en GM.The-de producten hebben in WAL-MART verkocht en met vele bekende automerken zoals AUDI en BMW, etc. aangepast.


      Tot dusver, heeft ons bedrijf een perfect beheersysteem gebouwd en een partij in de afdeling en de kwaliteitscontrole van R&D geïnvesteerd. R&D-de afdeling is een essentieel onderdeel in het doen van OEM ambachten. Wij kunnen om het even welke OEM projecten maken, zijn de Aangepaste ontwerpen hoogst welkom. Wij kunnen steekproeven binnen 4~7days maken.

 

     De fabriek heeft de BSCI-fabrieksinspectie overgegaan. DBID: 347586. Sommige producten kunnen ook BV, FDA-het testen overgaan. Als u nodig hebt kunnen om het even welke testvereisten ons laten het weten, zullen wij proberen om uw requirments te ontmoeten.


      Wij snakken aan het ontwikkelen van met onze oude en nieuwe consumenten die op het concept ‚Beroep worden gebaseerd, eerlijk, Innovatie‘, en denken om lange termijn en plaatssamenwerking te bouwen die op gelijkheid en wederzijds voordeel samen wordt gebaseerd.

 

       Contact met ons nu!

 

 

Contactgegevens
Yuyao XuFang Rubber And Plastic Products Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Tracy Xie

Tel.: 86-574-62480017

Fax: 86-574-62480708

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

De Voeders van de metaalvogel

4 voedend de Voeders van de het Metaalvogel van Havenzaden Lichtgroen Huis met Zilveren Dak

Het aangepaste Poeder van de Vogelvoeders van het Kleurenmetaal de Met een laag bedekte het Eindigen 12 Grootte van X12 X 26 Cm

Voeder van de Eco de Vriendschappelijke Groene Hangende Vogel, de Voeders van de Tuinvogel voor Kleine Vogels

8 voedend de Vogelvoeders van het Havenmetaal de Zwarte Capaciteit van het Ijzernetwerk 350g voor Noten

Voeders van de eekhoorn de Bestand Vogel

Donkergroene de Vinkvoeder van het Eekhoornbewijs/de Pindavoeder van het Eekhoornbewijs

27 X 27 X 27cm de Vogelvoeders van de Grootteeekhoorn het Bestand Poeder Met een laag bedekte Eindigen

De eenvoudige van de Vogelvoeders van de Ontwerpeekhoorn Bestand Niveaus van de Monitorfatball Gemakkelijke

500g hangende de Draadkooi van het Voedermetaal/Anti de Voederkunststof van de Eekhoornvogel

Wilde Vogelvoeders

Fruit en Jam Wilde de Vogelvoeders van Oriole/Met een laag bedekt de Voeder Geel Poeder van de Metaalvogel

Het ijzer van het de samenstellingsmetaal van zaadnoten fatball en duidelijke grote wilde de vogelvoeder van PC 2kg

Ovaal die gemakkelijk zaad twee hangen van het monitormetaal de vogelvoeder van de voertoppositie

Het witte poeder bedekte het voeden 6 van de het zaadvogel van het havenmetaal de voeder hangende tuin met een laag

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit De Voeders van de metaalvogel Leverancier. © 2018 - 2020 metal-birdfeeders.com. All Rights Reserved.